Λαγός σε Μουστάρδα και Κονιάκ

Λαγός σε Μουστάρδα και Κονιάκ

Συστατικά

  • 2 πόδια λαγού
  • 4 cl κονιάκ
  • Μουστάρδα, κανονική ή παλιά
  • Βότανα de Provence ή δεντρολίβανο
  • Ζυμαρικά Farfalle
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 25g λιωμένο βούτυρο
  • Λίγο ηλιέλαιο

 

 

Παρασκευή της συνταγής:

Αλατοπιπερώνουμε τα πόδια των λαγών.
Επαλείφουμε με μουστάρδα.
Απλώνουμε ένα φύλλο χαρτιού σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα πόδια του λαγού.
Πασπαλίζουμε με λίγο βότανα de Provence, λίγο λάδι και το βούτυρο.
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180 ° C.
Σβήνουμε με κονιάκ.
Μετά από 20 λεπτά, γυρίζουμε τα πόδια του λαγού και ρίχνουμε εκεί κονιάκ φλαμπέ. Μαγειρεύουμε άλλα 20 λεπτά.
Ραντίζουμε περιστασιακά τα πόδια του λαγού.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε τα πόδια λαγού με σάλτσα μουστάρδας και ζυμαρικά.
Γαρνίρουμε με δεντρολίβανο και χοντρό αλάτι.