Απελευθέρωση Λαγών απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης

Απελευθέρωση Λαγών απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης

Στην απελευθέρωση λαγών προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης για εµπλουτισµό του βιοτόπου.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κύριο Θανάση Μανούρα και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την παραχώρηση των φωτογραφιών και των βίντεο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας για την προσφορά στο Σύλλογό μας οχτώ λαγών για απελευθέρωση.
Είσαστε συνοδοιπόροι στο όραμά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από το φιλοθηραματικό έργο μας.
Κύριε Μπαλατσέ, Πρόεδρε της Ομοσπονδίας, κάθε προσφορά προς το Σύλλογό μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας. Σας Ευχαριστούμε!!!

Επίσης ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 11 Αυγ 2023 ταυτόχρονα θα γίνει απελευθέρωση άλλων δέκα (10) λαγών, τεσσάρων (4) από το εκτροφείο του Κυρίου Καρφή Ευάγγελου και έξι (6) από το δικό μας απόθεμα.
Απελευθέρωση λαγών γίνεται για τρίτη φορά από το Σύλλογό μας για φέτος.
Τέλος θα γίνει και απελευθέρωση τριακοσίων (300) περίπου φασιανών για τρίτη φορά για φέτος σε όλες τις πεδινές ΤΚ του Δήμου Πύλης σύμφωνα με τις μελέτες της Ομοσπονδίας και την παρουσία του Δασαρχείου Τρικάλων.

Όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να παρευρεθούν στις απελευθερώσεις θα πρέπει αύριο Παρασκευή και ώρα 06:00, να βρίσκονται στο γραφείο του Συλλόγου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου