Άρθρα

Απελευθέρωση Λαγών απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Στην απελευθέρωση λαγών προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λιβαδειάς για εµπλουτισµό του βιοτόπου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΑΒΑΘΟΥΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.  

Απελευθέρωση Λαγών απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλου

Στην απελευθέρωση λαγών προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλου για εµπλουτισµό του βιοτόπου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

Απελευθέρωση Λαγών απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγάρων

Στην απελευθέρωση λαγών προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων για εµπλουτισµό του βιοτόπου.   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.

Απελευθέρωση Λαγών απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλου

Στην απελευθέρωση λαγών προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλου για εµπλουτισµό του βιοτόπου.     Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κύριο Γιάννη Πανταζόπουλο και το ΔΣ του Συλλόγου για την παραχώρηση των βίντεο

Απελευθέρωση λαγών απο τον ΚΣ Ιθάκης

Στην απελευθέρωση λαγών προχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιθάκης για εµπλουτισµό του βιοτόπου.   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΦΙΛΑΡΕΤΟ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ.