Λαγός σε Μουστάρδα

Λαγός σε Μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 λαγό
  • ½ ποτήρι λάδι
  • Μισό ποτήρι κρασί λευκό.
  • 1 σκόρδο ψιλοκομμένο.
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
  • Δεντρολίβανο.
  • Μία κουταλιά μουστάρδα Dijon.

 

 

 

Παρασκευή της συνταγής:

Σωτάρουμε το λαγό κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε το λάδι, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Μετά τα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το δενδρολίβανο και στο τέλος τη μουστάρδα.
Βάζουμε τόσο νερό μέχρι τα όρια του ύψους του κρέατος.
Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Σερβίρουμε ζεστό.